Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Verzendkosten Nederland: €6,95
Verzendkosten Belgie: €8,95
Verzendkosten Duitsland €8,95

Op het moment dat de pakketten bij ons zijn opgehaald door DPD is het vaak zo dat je het de volgende dag in huis hebt, ook in Belgie maar pin ons hier niet op vast want er kan ten alle tijden om een bepaalde reden een vertraging optreden. Dat kan zijn door weersomstandigheden, drukke tijden zoals kerst en sale en er kunnen pakketten verkeerd gesorteerd worden op het distributiecentrum. Hier zijn wij niet voor verantwoordelijk, dat risico is voor de klant. Als een pakket verzonden is krijg je van DPD een mailtje waarin je het pakket kunt volgen.
Als een pakket vertraging heeft kun je om die reden de bestelling niet annuleren. Wij doen dan ons best om ervoor te zorgen dat het pakket alsnog afgeleverd wordt.

Retour sturen is bij ons alleen mogelijk indien de items niet gedragen zijn, geen gebruikerssporen of iets van die aard vertonen en met de prijskaartjes eraan gehecht. Voor de retour gestuurde items ontvang je een shop tegoed om te besteden bij een volgende bestelling. Sale of afgeprijsde artikelen mogen niet geruild of geretourneerd worden.
Je kunt je bestelling ook terug brengen naar onze winkel, op die manier kun je kiezen of je geld terug wilt of wilt ruilen (dit geldt alleen voor webshopbestellingen, alles wat in de winkel gepast kan worden kan geruild worden of daar krijg je een tegoedbon voor).

De serviceshop is een kleine winkel met sfeer en beleving, de wekelijks nieuwe item’s worden hier gepresenteerd en kunnen gepast worden. Je wordt geholpen door 1 van onze vriendelijke dames. De openingstijden van de serviceshop zijn woensdag t/m vrijdag van 13:30 t/m 16:30.

Waarom een tegoedbon in de webshop en geld terug in de shop?

Wij zijn een persoonlijke webhop en zorgen ervoor dat we van elke outfit een filmpje maken met een goede uitleg zodat iedereen online kan beoordelen of het item wel of niet past, of het je kleur is, welk materiaal het is en wanneer je het wel of juist niet moet bestellen. Bij twijfel zeggen wij “niet bestellen” dit voorkomt een retourenstroom. Het is dankzij de filmpjes ook niet nodig om meerdere maten te bestellen om te passen. Wat we zeggen in de filmpjes klopt 100%. Inmiddels hebben we de ervaring dat dit echt goed werkt. Mochten wij zelf twijfelen of je wellicht iets verkeerd besteld hebt proberen wij ook nog even extra uitleg te geven via videogesprekken, Whatsapp of telefoon. Je mag ons bij twijfel ook bellen, videobellen of Whatsappen. Het nummer dat je daarvoor kunt gebruiken is: 06-21496949.

Waar kan ik mijn pakket retour sturen?

Retour sturen kan binnen 14 dagen en is op eigen kosten, een retour label kost 6,95 en kun je aanvragen via whatsapp: 06-21496949. Vermeld de reden van retour en je bestelnummer bij het pakketje, dit mag een handgeschreven notitie zijn. Met onze QR code is het onze verantwoordelijkheid dat het pakketje veilig bij ons aankomt. Je kunt met de QR code je pakketje afgeven bij een DHL servicepunt bij jou in de buurt.
Je mag ook zelf je pakketje verzenden met een andere post bezorger als je dat wil. Zorg dat het op het juiste adres terecht komt en niet bij een servicepunt want dan gaat het pakket verloren en dat zou zonde zijn.

Retour sturen vanuit buitenland kan helaas niet met onze eigen QR code, dat kan alleen zelf geregeld worden.

Wij hebben een winkel

Elke week hangen wij de nieuwe collectie in de winkel, daar kun je vrijblijvend binnen lopen. Je kunt bij ons pinnen en contant betalen. Het is ook mogelijk om je bestelling online te plaatsen en alvast met iDeal te betalen. Je kunt dan afhalen en passen in de winkel. Mocht het niet passen dan storten wij het bedrag weer retour in de winkel. Het voordeel hiervan is dat je dan niet mispakt op jou favoriete item. Reserveren kan ook alleen maar op deze manier omdat het product dan automatisch voor je uit de voorraad gaat.

Het is handig om vooraf op onze website te kijken wat je graag zou willen passen, niet alles hangt in de winkel maar als je foto’s hebt kunnen we het voor je uit de webshop halen.

De winkel is open van woensdag t/m vrijdag van 13:30 -16:30.

Baboux
Piet Van THielplein 50
5741CP Beek en Donk.
Whatsapp/telefoon: 06-21496949

Groetjes team Baboux

Winkelwagen