Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Verzendkosten Nederland: €6,95
Verzendkosten Belgie: €8,95
Verzendkosten Duitsland €8,95


Op het moment dat de pakketten bij ons zijn opgehaald door DPD is het vaak zo dat je het de volgende dag in huis hebt, ook in Belgie maar pin ons hier niet op vast want er kan ten alle tijden om een bepaalde reden een vertraging optreden. Dat kan zijn door weersomstandigheden, drukke tijden zoals kerst en sale en er kunnen pakketten verkeerd gesorteerd worden op het distributiecentrum. Hier zijn wij niet voor verantwoordelijk, dat risico is voor de klant. Als een pakket verzonden is krijg je van DPD een mailtje waarin je het pakket kunt volgen.
Als een pakket vertraging heeft kun je om die reden de bestelling niet annuleren. Wij doen dan ons best om ervoor te zorgen dat het pakket alsnog afgeleverd wordt.

Retour sturen kan binnen 2 weken en is bij ons alleen mogelijk indien de items niet gedragen zijn, geen gebruikerssporen of iets van die aard vertonen en met de prijskaartjes eraan gehecht. Voor de retour gestuurde items ontvang je een shop tegoed om te besteden bij een volgende bestelling. Sale of afgeprijsde artikelen mogen niet geruild of geretourneerd worden.
Je kunt je bestelling ook terug brengen naar onze winkel, op die manier kun je kiezen of je geld terug wilt of wilt ruilen (dit geldt alleen voor webshopbestellingen, alles wat in de winkel gepast kan worden kan geruild worden of daar krijg je een tegoedbon voor).

Een retour label kost 6,95 voor Nederland en 8,95 voor Belgie. Je kunt het pakket dan afgeven bij een DPD punt bij jou in de buurt. Het is niet toegestaan om het via een andere pakketdienst retour te sturen omdat het dan vaak voorkomt dat het bij een servicepunt belandt en wij dan niet de mogelijkheid hebben om het daar af te halen.

Klik hier voor een verzendlabel binnen Nederland.
Klik hier voor een retourlabel vanuit België

Naast onze webshop bieden wij de mogelijkheid om op enkele momenten te komen shoppen in onze voorraad. Je wordt geholpen door 1 van onze vriendelijke dames. Het is handig om vooraf op onze website te kijken wat je graag zou willen passen, maak screenshots zodat je nog weet wat je leuk vond.

De winkel is open op woensdag en donderdag van 13:30 -16:30. En op vrijdag van 10:00 tot 16:30.

Waarom een tegoedbon in de webshop en geld terug in de shop?

Wij zijn een persoonlijke webshop en zorgen ervoor dat we van elke outfit een filmpje maken met een goede uitleg zodat iedereen online kan beoordelen of het item wel of niet past, of het je kleur is, welk materiaal het is en wanneer je het wel of juist niet moet bestellen. Bij twijfel zeggen wij “niet bestellen” dit voorkomt een retourenstroom. Het is dankzij de filmpjes ook niet nodig om meerdere maten te bestellen om te passen. Wat we zeggen in de filmpjes klopt 100%. Inmiddels hebben we de ervaring dat dit echt goed werkt. Mochten wij zelf twijfelen of je wellicht iets verkeerd besteld hebt proberen wij ook nog even extra uitleg te geven via videogesprekken, Whatsapp of telefoon. Je mag ons bij twijfel ook bellen, videobellen of Whatsappen. Het nummer dat je daarvoor kunt gebruiken is: 06-21496949.

Baboux
Kanaaldijk 2
5735 SL Aarle-Rixtel
(Naast de Aldi)
Whatsapp/telefoon: 06-21496949

Groetjes team Baboux

Winkelwagen