Even voorstellen….

Na 15 jaar met volle overgave een babyzaak te hebben gerund ben ik overgestapt naar betaalbare damesmode. Mijn eigen kinderen waren inmiddels geen kleintjes meer en de interesse in het babyspul veranderde, dat was ook niet erg want ik had me al altijd voorgenomen om dat tot mijn 45 ste te blijven doen. 

De nieuwe uitdaging was damesmode, hoe leuk was dat! Ik houd van kleding en heb er altijd een speurneus voor gehad om leuke items te vinden voor een betaalbare prijs.  Langzaam veranderde ik de babyzaak in damesmode, steeds meer en meer…. tot ik definitief de babywereld achter me liet, een hele goede beslissing want hier kan ik mijn ei weer in kwijt. 

Inmiddels weer wat jaartjes verder en het blijft leuk en vooral ook een sport, we hebben natuurlijk ongewone tijden meegemaakt met zijn allen. Wij waren al gewend om onze collecties elke week op de foto te zetten en deze te delen op Facebook, daar kwamen onze meeste klanten ook op binnen. Echter in de corona tijd moesten we nog creatiever worden. Mijn lieve medewerker en inmiddels goede vriendin Jeanne kwam met het “fantastische” idee om maar eens filmpjes te gaan maken, meer winkels deden dat en dat liet ze me ook zien. Ik was niet heel enthousiast, op de foto was ik inmiddels gewend maar filmpjes? Ik dacht dan durf ik de straat niet meer op! En wie verstaat mij nu met mijn Brabants accent! Dat allemaal. Voor de gein dan toch maar een filmpje gemaakt en gepost. Dat was een schot in de roos, ondanks de Corona en een gesloten winkel konden we toch weer omzet maken, klanten konden bij ons afhalen of we verstuurden de pakketjes, voorheen hebben we nooit wat opgestuurd maar nu was het noodzaak.

Inmiddels zijn we gegroeid en hebben we een grote vaste klanten kring opgebouwd zowel in de winkel als via de Whatsapplijn. We hebben ook echt ons best gedaan om op 2 manieren te werken, zowel een fysieke winkel als versturen want je weet nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren, we moeten er niet aan denken maar zolang Corona er nog is sluiten we niet uit dat er ooit weer een lockdown komt. 

De whatsapplijn was op een gegeven moment overspoeld, dat was niet meer te doen, we kwamen niet meer door de berichten en bestellingen heen. Daarom hebben we nu een online shop met als extra service onze filmpjes waarin we uitleggen tot welke maat je iets kunt dragen en hoe de pasvorm uitvalt. Bij twijfel zeggen wij dan ook niet bestellen om een retour te voorkomen, mocht er onverhoopt toch iets retour gestuurd moeten worden dan krijg je voor dat bedrag een tegoedbon die je op de website kunt gebruiken bij een volgende bestelling. Als je naar de winkel komt dan krijg je desgewenst geld retour of mag je ruilen.

Bij ons kun je dus op 2 manieren shoppen, live in de winkel waar we ook de filmpjes maken of via de membershop als je te ver weg woont.

We zien jullie graag in 1 van beide!

Openingstijden:
Dinsdag t/m Vrijdag van 13:30 t/m 16:30.
Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij gesloten en 3 januari zijn we er weer!

Groetjes van Nancy en de rest van het team!

Winkelwagen